CAMA Redovisning

STARTA EGET

 

Att starta ett eget bolag är både roligt och spännande och ofta en stor dröm för många, men det kan också kännas krångligt och resulterar ofta i många frågor. Därför erbjuder vi på CAMA Redovisning en tjänst som vi har valt att kalla “Starta eget” där vi ger alltifrån rådgivning i alla former till komplett
hjälp hela vägen från idé till ett registrerat företag.


Valet av bolagsform är ett av de första viktiga valen i resan mot att bli egenföretagare och kan vara ett svårt val. Vi hjälper gärna till att analysera dina mål och behov inom företaget för att hitta den absolut bästa bolagsformen för dig.


Vi finns även tillhands efter att du har startat ditt företag med både rådgivning och för att ta hand om den löpande redovisningen. Vi har gärna en personlig relation med våra kunder för att lära känna dig och ditt företag för att kunna ge anpassade råd och så att du ska känna trygghet i att allt sköts på rätt sätt.Få hjälp med att starta eget företag

Det är roligt och spännande att starta företag och om du har en idé hjälper vi på CAMA Redovisning till med att kunna förverkliga den. Vi är själva unga och har nyligen gjort resan och brinner därför lite extra för att främja unga företagare. Men vi finns naturligtvis tillhands för alla som vill få hjälp med att starta eget.


Vad kan du få hjälp med när du startar företag?

Vid nystart av företag är det en rad viktiga frågor att ta ställning till. Få hjälp av oss med att hitta den bästa bolagsformen för dig. Vi hjälper även till med att registrera bolaget, upprätta en aktiebok (vid aktiebolag), besluta om räkenskapsår, ansökan om moms och F-skatt och att ansöka om att bli arbetsgivare, ta fram rätt SNI kod med mera. Ja, du ser att det är många steg att ta sig igenom och vi vill finnas med på just din resa och hjälpa dig med att förvekliga din dröm.


Vi finns i Stockholm och på distans

Det spelar ingen roll om du befinner dig i Stockholm eller någon annan del av Sverige. Vi är en redovisningsbyrå som arbetar digitalt och kan därför även hjälpa dig på distans. Hos oss kan du få hjälp med alla frågor kring uppstarten av ditt företag. Tveka inte att kontakta oss för frågor och för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig och din företagsidé.

unsplash