CAMA Redovisning

Välkommen till CAMA Redovisning när du behöver hjälp med olika delar inom redovisning med allt från löpande bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarering till rådgivning för att få företaget att växa samt hjälp med att starta eget företag.


Vi hjälper dig genom att erbjuda ett brett utbud inom redovisningstjänster och hittar du inte det du letar efter är det bara att kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa just dig!

Bokföring


Vi erbjuder digital och enkel bokföring där vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som företagare. Få hjälp med löpande bokföring och all annan redovisning.


Bokslut


Slipp all stress i bokslutstider med att få färdigt det allra sista. Med vår hjälp kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta förenklat årsbokslut, årsbokslut och årsredovisning.

Deklaration


När det är dags att deklarera kan vi hjälpa dig med deklarationen både för ditt bolag och din privata
inkomstdeklaration samt med K10 för aktieägare.

Starta eget


Funderar du på att starta eget? Vi vill göra hela processen enkel för dig genom att vägleda dig i alla beslut och ta hand om det praktiska, från idé till registrerat företag.

Löner


Få en trygg och effektiv löneadministration genom att låta oss ta hand om företagets löner. Vi säkerställer att lönen alltid är rätt och kommer ut i rätt tid.

Ekonomisk rådgivning


Är ditt företag i behov av kvalificerad rådgivning finns vi tillhands för både ekonomiska frågeställningar och lösningar för effektivisering.

unsplash