CAMA Redovisning

DEKLARATION

 

När det är dags att deklarera kan vi på CAMA Redovisning hjälpa dig med deklarationen. Vi håller oss hela tiden uppdaterade med alla aktuella regler, villkor och datum. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att dina deklarationer är kompletta och kommer in till Skatteverket i tid.


När du anlitar vår redovisningsbyrå kan du få hjälp med deklarationen för ditt bolag och din privata inkomstdeklaration samt med K10 för aktieägare. Hos oss kan du känna dig trygg med att dina deklarationer görs effektivt och korrekt. Vi håller koll på alla siffror, rapporterar till Skatteverket och
håller dig informerad om vad du ska betala och när. Missa inte att möjligheten för ekonomisk ådgivning där vi kan hjälpa dig att på bästa sätt behålla vinsten i företaget, göra alla rätta avdrag och få företaget att växa och göra större vinst genom att ta vara på möjligheterna med företagets ekonomi.


Hos oss får du personlig service där du kan känna dig trygg med att allt sköts på rätt sätt och i tid. Vi vill vara så tillgängliga som möjligt för våra kunder och erbjuder både deklarationshjälp och ekonomisk rådgivning.Enkel och effektiv deklaration med digital bokföring

När du behöver deklarationshjälp kan vi på CAMA Redovisning ta hand om detta åt dig. Med digital bokföring i Fortnox kan vi se till att allt redan är förberett inför deklarationsarbetet. Utöver att göra själva deklarationen hjälper vi dig med att se över vilka avdrag du har rätt till och att göra avsättningar till periodiseringsfond och expansionsfond.


Deklarationshjälp för alla företag

Behöver du hjälp med företagets deklaration? Då är du välkommen till CAMA Redovisning oavsett bolagsform och storlek på företaget. Vi upprättar deklarationer för alla bolagsformer åt enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, ekonomisk- och ideella föreningar och tar även hand om din privata deklaration. Hos oss kan du alltid få praktisk hjälp och rådgivning och genom att skapa en personlig relation till dig som kund är vi väl insatta i just ditt företag.


Hjälp med företagets deklaration i Stockholm och på distans

Eftersom vi arbetar digitalt kan vi hjälpa företag både lokalt i Stockholm och på distans om du finns i en annan del av Sverige. Vi erbjuder hjälp med deklaration för både ditt bolag, K10 för aktieägare och även hjälp med den privata deklarationen för dig som företagare.

unsplash