CAMA Redovisning

LÖNER

 

Ta hjälp med företagets löner med en trygg och effektiv löneadministration. Vi på CAMA Redovisning håller oss uppdaterade med alla nya regler och lagar som gäller anställda och säkerställer att lönen alltid är rätt och kommer ut i rätt tid.


När du anlitar vår redovisningsbyrå kan du få hjälp med alltifrån att bokföra lön till att skapa löner, lönebesked, betala ut löner, rapportering till organisationer och rapportering av arbetsgivardeklaration. Behoven kan variera stort mellan olika företag och därför anpassar vi självklart våra tjänster efter dina behov.


Vi erbjuder dig som kund en komplett löneadministration med löpande rapportering av företagets löner. För oss är det viktigt att erbjuda personlig service där du känner dig trygg med att allt sköts på rätt sätt. Vi vill vara så tillgängliga som möjligt för frågor och rådgivning för att erbjuda en trygg
löneadministration.Effektiv digital lönehantering

Önskar du hjälp med effektiv lönehantering kan vi på CAMA Redovisning ta hand om detta åt dig. Med digital lönehantering för ditt företag sköts mycket av lönearbetet per automatik genom det smidiga systemet Fortnox. Vi ser till att den digitala lösningen kommer på plats, hanterar alla
manuella åtgärder och du får även professionell hjälp med olika lönefrågor för dina anställda.


Enkel och trygg löneadministration för alla företag

Hos CAMA Redovisning är du välkommen oavsett bolagsform och storlek när du vill förenkla din lönehantering. Vi sköter löneadministration åt både enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, ekonomisk- och ideella föreningar. Hos oss kan du alltid få rådgivning och praktisk hjälp och vi är alltid måna om att ha en personlig relation till dig som kund för att vara väl insatta i just ditt företag.


Få hjälp med lönehantering i Stockholm och på distans

Du kan få hjälp med lönehantering oavsett var du bor i Sverige eftersom vi arbetar digitalt. Vi kan ta hand allt från beräkning och utbetalning av löner till bokföring och rapportering till Skatteverket. Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag, oavsett om du finns lokalt i Stockholm eller vill ha hjälp på distans.

unsplash