CAMA Redovisning

BOKFÖRING

 

Bokföring handlar om så mycket mer än att bara redovisa rätt och att deklarera till Skatteverket. Ta hjälp av oss på CAMA Redovisning med din löpande bokföring där vi finns tillhands med både rådgivning och flexibla, digitala lösningar. Allt anpassas efter dina förutsättningar och önskemål och
du kan driva ditt företag som du önskar och med det du brinner för.


När du anlitar vår redovisningsbyrå erbjuder vi hjälp med alltifrån redovisning årligen till daglig hantering av redovisning, betalningar och fakturering. Vi tar hand om din momsdeklaration, arbetsgivardeklaration och periodisk sammanställning och håller koll på alla viktiga datum åt dig. Vi skräddarsyr våra tjänster åt dig och erbjuder resultatuppföljning per månad, kvartalsvis eller årsvis med rapportering och rekommendationer för ditt bolags framtid.


Vi arbetar enligt K2 och K3 regelverken och självklart enligt god redovisningssed. Som redovisningskonsulter arbetar vi proaktivt och vill gärna ha en personlig kontakt med våra kunder så att du kan känna dig trygg med att ställa alla frågor. Vårt mål är att vara tillgängliga så att du kan få svar på dina frågor inom rimlig tid.Digital bokföring med Fortnox

Vi på CAMA Redovisning sköter din bokföring digitalt och vi arbetar i Fortnox. Det är ett smidigt system som underlättar för dig som företagare och ger stora möjligheter till automatisering för att hålla ner kostnaderna av en redovisningskonsult. Med Fortnox finns det gott om möjligheter för tillval av digitala lösningar som gör det enklare för dig som företagare.


Personlig redovisningskonsult för ditt företag

Hos oss ska du alltid känna dig välkommen med en personlig redovisningskonsult där vi engagerar oss i dig som kund. Vi erbjuder redovisning till alla slags företag som enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, ekonomisk- och ideella föreningar. Vi finns här för dig oavsett storlek på ditt företag med både rådgivning och praktisk hjälp.


Få hjälp med bokföring i Stockholm och på distans

Eftersom vi arbetar digitalt spelar det ingen roll om ditt företag finns i Stockholm eller någon annanstans i Sverige. Du kan få hjälp med din löpande bokföring och redovisning på distans om du inte finns lokalt i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om vad vi kan erbjuda dig och kom gärna förbi på en kopp kaffe för att lära känna oss!