CAMA Redovisning

BOKSLUT

 

Bokslutstider brukar ofta vara hektiska tider med stress om att få färdigt det allra sista inför bokslutet. Det behöver det inte vara med smart, digital bokföring som du kan få hjälp med av oss på CAMA Redovisning. Du behöver bara luta dig tillbaka så sköter vi resten.


När du anlitar vår redovisningsbyrå erbjuder vi hjälp med förenklat årsbokslut för enskilda firmor och komplett bokslut till aktiebolag inklusive årsbokslut och årsredovisning. Aktiebolag måste enligt lag upprätta en årsredovisning till Bolagsverket. Vi säkerställer alltid att boksluten uppfyller aktuella lagkrav. Bokslutsarbetet avslutas med att vi går igenom den med dig om det passerade årets händelser och vi ger dig individuellt anpassade rekommendationer inför framtiden.


Utöver själva bokslutet kan du få hjälp med kassaflödesanalyser, nyckeltalsanalyser och resultatbudget. Vi har gärna en personlig kontakt med dig som kund. Du ska känna dig trygg med att allt sköts på rätt sätt och att du kan ställa precis vilka frågor du vill. Vi lär också känna dig och ditt företag för attkunna ge precis de råd du behöver för att ta företaget i rätt riktning.Förenkla inför bokslut och årsredovisning med vår hjälp

Genom att ta hjälp av oss på CAMA Redovisning med smart och digital bokföring till ditt företag är allting redo inför ditt bokslut och årsredovisning. Vi arbetar i Fortnox som är ett smidigt system där mycket går att automatisera vilket sparar både tid och pengar för dig som företagare. Vi ser till att allt blir rätt och du får professionell hjälp med bokslutet och årsredovisningen och får ett bra beslutsunderlag för företagets framtida utveckling.


Vi finns här för alla företag

Vi på CAMA Redovisning är måna om att ha en personlig relation med dig som kund och vi välkomnar alla företag oavsett bolagsform och storlek. Vi erbjuder hjälp med bokslut, årsbokslut och årsredovisning till både enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, ekonomisk- och ideella föreningar. Hos oss kan du alltid få rådgivning och praktisk hjälp.


Få hjälp med bokslut i Stockholm och på distans

Oavsett om ditt företag finns i Stockholm eller någon annanstans i Sverige kan du anlita oss eftersom vi arbetar digitalt. Du kan få hjälp med ditt bokslut, årsbokslut och årsredovisning på distans även om du inte finns lokalt i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om vad vi kan hjälpa dig med i ditt företag.

unsplash